В 29-ия кръг на турската Лига 1 Гьозтепе победи своя

...
В 29-ия кръг на турската Лига 1 Гьозтепе победи своя
Коментари Харесай

Мъри тропна по масата: Още нищо не е решено!

В 29-ия кръг на турската Лига 1 Гьозтепе победи своя хазаин Ерзурумспор с 3:0. Треньорът на домакините Станимир Стоилов обаче не лети високо в облаците и прикани момчетата си за оптималната централизация до края на сезона. Ето какво сподели той:

" Качеството не беше доста положително през първото полувреме, само че сме доста щастливи, че взехме 3 точки.

Тези 3 точки ни сложиха малко по-напред от съперника ни и ни придвижиха малко по-напред към задачата ни - продобиване на промоция за Суперлигата. Но още нищо не е завършило. Някои може да си помислят, че към този момент сме в Суперлигата, само че аз изрично не съм склонен с това. Нищо още не е завършило. Аз, моите играчи и всички към нас би трябвало да знаят това добре.

Трябва да продължим да работим крепко и да се готвим за идващите ни мачове. В момента би трябвало да спечелим най-малко още 2 мача и да се подготвим по допустимо най-хубавия метод за идните мачове. Ако не създадем това, ще имаме огромни проблеми.

В същото време моите играчи постоянно би трябвало да играят с оптималната продуктивност, тъй като имаме почитатели, които ни карат да играем при разпродадени игрища вкъщи всеки мач и оказват страхотна поддръжка в цяла Турция. Никога не ни оставят сами ", приключи Стоилов.
 Мъри и Гьозтепе се приближиха до елита в Турция
Мъри и Гьозтепе се приближиха до елита в Турция

Гьозтепе записа класическа над Ерзурумспор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР