В 24-ата минута Вандерсон опита да намери добре Ивелин Попов,

...
В 24-ата минута Вандерсон опита да намери добре Ивелин Попов,
Коментари Харесай

България загуби и от Парагвай

В 24-ата минута Вандерсон опита да откри добре Ивелин Попов, само че Силва излезе прозорливо и улови кълбото. Пет минути по-късно Георги Костадинов наруши разпоредбите пред границата на наказателното поле, за което получи жълт картон, само че спря обещаваща офанзива на гостите. Парагвай сътвори две рискови положения пред вратата на Георгиев в края на полувремето, само че стражът на " трикольорите " беше на равнище.

В началото на второто полувреме Попов сътвори заплаха пред вратата на Силва, който се оправи и мазета в корнер. В 60-ата минута играчът на Нюкасъл Алмирон с удар от границата на наказателното поле препарира Георгиев, който нямаше какво да направи.

България отвърна с забавна офанзива, която Попов не съумя да приключи сполучливо единствено две минути след попадението във вратата ни.

В 69-ата минута Риверос от дребен ъгъл опита да накаже Георгиев, който още веднъж се оправи чудесно със обстановката. Две минути по-късно още веднъж Алмирон опитва мерника си, само че не сполучи да се разпише.

Това беше 12-и мач за българите без победа, като за последно те се оправиха с Кипър предишния октомври.

В неделя „ лъвовете “ посрещат Чехия в последна евроквалификация. Срещата ще се играе пред празни трибуни поради наказване от УЕФА поради расизъм.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР