В 10:00 часа днес ще започне погребението на Димитър Малинов

...
В 10:00 часа днес ще започне погребението на Димитър Малинов
Коментари Харесай

Днес погребват Димитър от Цалапица, протестите продължават

В 10:00 часа през днешния ден ще стартира погребението на Димитър Малинов от Цалапица. Предвижда се по-късно да има митинг .

Припомняме, че през вчерашния ден началникът на Районното ръководство в Стамболийски беше краткотрайно отхвърлен от служба . Същото се случи ден по-рано и с шефа на ОДМВР-Пловдив. Поводът, посочен от Министерство на вътрешните работи – зародилото напрежение по отношение на дейностите на органите на реда след осъщественото на територията на районното ръководство тежко престъпно закононарушение, както и пропуски в работата до момента.

Кметът на Цалапица Ивайло Данаилов съобщи, че фамилията на близнаците , задържани за укривателство, към този момент е напуснало селото . Жителите са безапелационни, че митингите ще продължат до постигането на обективна присъда за убития 24-годишен мъж.

В сряда пловдивският съд остави в ареста близнаците Валентин и Борислав Динкови , който бяха арестувани за убийството. Същевременно Данаилов твърди, че до месец посоченият за палач Рангел Бизюрев ще бъде върнат от Германия у нас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР