В 00:55 ч на 14 юни Венера напусна пределите на

...
В 00:55 ч на 14 юни Венера напусна пределите на
Коментари Харесай

Венера е в Лъв, гответе се за огнени страсти и бурна любов

В 00:55 ч на 14 юни Венера напусна рамките на знак Рак и мина в символ Лъв, където ще остане до 9 юли. Лъвът е знак, ръководен от Слънцето: ярък, креативен, великодушен, доблестен, любвеобвилен и отворен. Венера е планета на любовта, взаимоотношенията и ресурсите – прочувствени, духовни и финансови.

Ако Венера в Рак беше насочена към дома, фамилията, грижата за околните, то в Лъва тя става самостоятелна, буйна и поривиста, търси внимание единствено за себе си. Тук Венера желае да притегля внимание и да свети, само че за това не й доближават сили. Старайте се да не предявявате прекомерно огромни искания към колегата си, не провокирайте конфликтни обстановки.

Как ще се отрази директното прекосяване през знака Лъв на нашия живот?

В тези дни ще е доста елементарно да привличаме хората с хвалба, похвали и други признаци на внимание. Много постоянно през този интервал всички желаеме да се усещаме специфични, неповторими, почтени за най-хубавото. Ще увеличи романтичността, щедростта, ще направи по-открити връзките.

При проявлението на възприятията, господства пристрастеността, изразителността и гордостта. И това не е изненадващо, тъй като Лъвът е огнен знак. Знак на насладата, удоволствията, заниманията и интензивно проявяване на тяхното прекарване.

Очарователен флирт, сантиментални срещи, бурни интимни нощи, красиви и незабравими връзки – всичко това може да се случи, до момента в който Венера покорява знак Лъв.

Знаците на Огъня - Овен, Лъв и Стрелец, както и знаците на въздуха Близнаци и Везни ще получат късмет да задоволят своята потребност да обичат и да бъдат обичани. Тези знаци попадат под благословията на богинята на Венера.

Телецът ще откри естетика и успокоение в дома и фамилията си. Този интервал ще бъде спокоен и комфортен за тях.

Раците могат да получат спомагателни финансови доходи. Ще обръщат повече внимание на чувствената страна на връзките и взаимното превозване на времето с колегата си, на всевъзможни приятни чувства.

Девите ще се пробват да скрият своите усеща. Може да поддържат скрити връзки, секрети връзки.

Любовните връзки на Скорпиона може да се преплетат с работата. Някои Скорпиони ще стартират спекулация със своя началник или сътрудник.

Козирозите ще имат необикновен шанс, който ще отстранява от тях всевъзможни неволи.

Водолеите ще станат по-привлекателни, общителни и другарски настроени, ще подобрят връзките си или ще стартират нова сериозна връзка.

Рибите може да бъдат увлечени по длъжностен разказ или да получат печеливша работа.

Как да подобрите взаимоотношенията си в това необикновено време? Бъдете великодушни, великодушни, покажете креативност, креативно въображение, не се скъпете на похвали. Всичко това ще бъде оценено и ще се върне и при вас под формата на нещо хубаво, да вземем за пример - дарове и обич.

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ТРАНЗИТА ПРЕЗ ЛЪВ

Венера в квадрат с Уран - 14, 15, 16 юни
Тежки дни за персоналните и фамилните връзки. Емоционално неспокойствие и свръхвъзбуда, податливост към необуздано и аморално държание. В фамилията може да се появят недоразумения и спорове, неприятни условия и финансови усложнения. Кавги с другари, противоречие, борба. Въпреки това се отварят благоприятни условия за елементарно влюбване и обич от пръв взор. Човек е податлив да загуби мозъка си в любовната случка.

Венера в съпротива с Марс - 20, 21, 22 юни
Нараства агресивността, раздразнителността, неконтролираната страст, ускорява се половия интерес, прояви на ревнивост, в това време занемаряване ползите на околните, колегата, липса на деликатност и деликатност, налагане посредством власт. Засилва се пристрастеността към занимания и търсене на наслаждение. Времето не е уместно за приемане на посетители, за фамилни тържества, за пояснения, задължения, бракове. Възможни са различия, кавги, кавги, разлъка, измяна, отчаяние от обичания човек.

Венера в квадрат с Юпитер 24, 25, 26 юни
Прекомерно предпочитание за развлечение и интимни контакти, усилва се чувствеността, екстравагантността, вероятни любовни спорове. Любовта губи своето омагьосване и може да донесе отчаяние. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР