Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен.

...
Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен.
Коментари Харесай

Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен



Уволняват учителката, крещяла на деца в детска градина в Плевен. Това разгласи директорката на детска градина "Надежда " в Плевен, в която бе изработен абсурден запис на вербална експанзия против децата в първа група, съобщи БТВ.

Директорката Даринка Стойчева призна, че е доста сюрпризирана. „ В момента тя е в отпуск по болест. Ще желая писмени пояснения. Не са идвали родители при мен. Такова държание, което слушам на записа, не съм очаквала “.

Зам.-кметът на Плевен Стефан Милев заяви, че още през вчерашния ден е била разпоредена инспекция. „ Сформиран беше работен екип. Установено е, че аудиозаписът е изработен в детска градина „ Надежда “, директорката разпознава един от своите чиновници. Леличката признава, че е имало викове и крясъци, само че не може да каже към кого. Нашият съвет е при подозрение незабавно да се подават сигнали “, прикани той.

Учителката, която крещи на записа е Стойка Гатева. Тя е с 40-годишен стаж в системата на образованието.

Родители на деца споделиха, че следят смяна в държанието на децата си и настояха отговорната да бъде осъдена.

Елеонора Баширова: „ От известно време стартира да се напишква в гащите. Тя е преместена от друга градина, в която беше измъчвана. Започнахме да подозираме, че всичко се повтаря. Преди дни детето демонстрира, че е било ударено по ръката “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР