Уволнен служител ликвидира служители на корабна компания в Гърция, съобщава

...
Уволнен служител ликвидира служители на корабна компания в Гърция, съобщава
Коментари Харесай

Уволнен охранител ликвидира служители на корабна компания в Гърция

Уволнен чиновник ликвидира чиновници на корабна компания в Гърция, оповестява гръцката медия tanea.gr. След 10 часа през днешния ден в регион Глифада на гръцката столица, трима души са изгубили живота си - Елиас Кукуларис (ръководител на техническия отдел), Антонис Власакис (съпруг на Деспина Карнесис) и Мария Карнесис (сестра на главния акционер Спирос Карнесис). Четвъртият умрял е причинителят, който се е самоубил в мазето на постройката с пушката, която е открита до него. Две дами, които нападателят е заключил в тоалетната, са били отведени в болница " Асклепий Вула " като защитна мярка.

Въоръженият мъж от египетски генезис е работил години наред в компанията и е бил уволнен, а също така е бил надзирател в къщата на притежателите на компанията - семейство Карнесис в Петалос. След като заобиколил системите за сигурност, той влезнал в помещението от паркинга, качил се на мецанина, където разкрил огън по двама души, а по-късно се преместил на втория етаж, където прострелял третия човек.

В полицейския сектор била вдигната паника, когато някои от служащите съумели да излязат от постройката и да се обадят на телефон 911 с молба за помощ.

" Чухме изстрел. Побягнахме да се скрием, страхувахме се за живота си ", споделя свидетел пред MEGA. Друг споделя, че всички са били на работните си места, когато са чули изстрелите.

" Бяхме в офисите и чухме изстрели. Не знаехме какво се е случило. Това беше един остарял чиновник на компанията, който наричахме Ари и който беше уволнен от дълго време. Явно е желал да си отмъсти на шефовете. Крещеше на всички да изоставен и удряше целеустремено хората ", отбелязва очевидецът.

Сили на гръцката полиция - хора от екипа SWAT и двама договарящи, са влезнали в постройката, с цел да убедят стрелеца да се съобщи.

По първични данни египтянинът се криел на втория етаж в офисите на компанията, само че в последна сметка малко преди 12:00 ч. е открито, че 70-годишният мъж е поставил завършек на живота си.

Служителите на компанията са в потрес, а управляващите преглеждат охранителните камери на постройката и снемат показания, които се чака да хвърлят светлина върху случая.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР