Увеселителният парк се превърнал в истински кошмарСемейство заседна с влакче

...
Увеселителният парк се превърнал в истински кошмарСемейство заседна с влакче
Коментари Харесай

Семейство заседна във влакче на ужасите

Увеселителният парк се трансформирал в същински призрачен сън

Семейство заседна с влакче на ужасите и бе в плен за съвсем час на 9 метра височина при 32 градуса температура. Пътуването до един от увеселителните паркове във Англия от веригата Legoland се трансформира в същински призрачен сън за тях, когато една от атракциите ги приклещва под изгарящото слънце за толкоз време, без никаква сянка, написа The Sun.

Още с отиването си чакали час, с цел да паркират, а по-късно още толкоз, с цел да влязат в парка.

След дълги опашки и за самия атракцион, те съумяват да се качат на влакчето на дракона. Тъкмо стигнат до върха, когато то стопира и остават приклещени.

" Имаше още доста други дребни деца. Трябваше да ни смъкват по двама-трима, само че беше в действителност ужасно. Всички от личния състав имаха предпазни колани, а ние нищо ", разяснява 45-годишната Даниел от британския град Бурслем, която посещава парка с мъжа си и двете им деца.

" Непрекъснато питах: " Какво се случва, а в случай че някой от нас падне? ". Те ми отвръщаха: " Ще те хванем ", споделя още тя.

" Стояхме там общо 45 минути при 32-градусова горещина ".

" За страдание, с всеки ден в парка, антракционите могат да спрат заради механически проблеми или дейности на гостите. При случаи като този, в който се изисква евакуация, единственият ни приоритет е да оказваме помощ на посетителите да изоставен влакчето безвредно и допустимо най-бързо ", съобщи представител на Legoland.

" Нашият личен състав е отлично подготвен за сходни обстановки и в нито един миг не е съществувал риск за гостите на парка ", допълват оттова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР