Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от

...
Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от
Коментари Харесай

Голямата турска сватба на Месут Йозил

Уверено можем да кажем, че Месут Йозил изпрати един от най-слабите си сезони като състезател на Арсенал. Германският национал изигра 35 дуела във всички шампионати и означи едвам шест гола, което обаче за него е нещо обикновено, тъй като не се слави като голмайстор.
 Том Елис, Меган Опенхаймер,
Сатаната към този момент е женен мъж

Дами, съжаляваме, само че Том Елис към този момент не е свободен

Показателно за слабото му показване обаче са асистенциите. В 24 дуела в шампионата на Англия Йозил е направил единствено две асистенции. Това е напряко смешно на фона на сезон 2015/2016, когато направи цели 19 голови подавания. Разбира се, на всеки се случва да има слаби интервали и сезони и се надяваме футболистът бързо да да се върне към познатата форма.

През миналите няколко дни обаче Месут Йозил беше оставил футбола настрани, тъй като в петък, 7 юни, се ожени за актрисата Амине Гюлше .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mesut Özil (@m10_official) на Юни 7, 2019 в 2:06 PDT

Интересното при двамата е, че са с турски корени, само че Йозил е израснал в Германия, до момента в който Гюлше в Швеция. Сватбата им обаче се състоя в Истанбул. Кумът също направи мощно усещане, тъй като това беше президентът на Турция Реджеп Ердоган .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Amine Gülşe Özil (@onlyamine) на Юни 9, 2019 в 2:53 PDT

Освен формалната гала, сватбата се отличи и с типични турски танци и музика. Там беше видян и Сеад Колашинац, който е съотборник на Йозил в Арсенал. За да отпразнуват женитбата си, двамата оповестиха, че ще платят интервенциите и всички разноски към тях на 1000 деца по целия свят.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Amine Gülşe Özil (@onlyamine) на Юни 9, 2019 в 11:47 PDT

Това се случва през фондацията BigShoe, с която Месут Йозил си сътрудничи от години, с цел да оказва помощ на деца по света.
 Футболистът Месут Йозил сподели къщата си за 10 милиона
Футболистът Месут Йозил сподели къщата си за 10 милиона

Звездата на Арсенал се изфука с придобивката си
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР