Увеличаване на пенсиите и запазване на болницата във Велики Преслав

...
Увеличаване на пенсиите и запазване на болницата във Велики Преслав
Коментари Харесай

Гражданите на Велики Преслав с искания към президента, който посети града им днес

Увеличаване на пенсиите и опазване на болничното заведение във Велики Преслав желаеха от президента Румен Радев очакващите го пред общината там стотина жители.
Да преразгледат пенсиите на пенсионерите. И от бюджетния остатък, за който всички приказват да се намерения за нас, както и за коледните надбавки, споделиха упованията си Вергиния Иванова и Веска Минчева пред радио Шумен. 
Пенсиите в действителност бяха във фокуса и не престават да бъдат във фокуса на ръководещите. Тези въпроси занапред ще се вземат решение,  отговори на пенсионерите президентът. 
Гражданите на Велики Преслав настояха и за опазване на болничното заведение. 
Общинската болница има добър собственик, само че Здравната каса би трябвало да извърши уговорките си по финансиране на клиничните пътеки, добави президентът Радев, който приветства концепцията за основаване на промишлен парк в града, както и съобщи, че страната би трябвало да помогне за развиването на инфраструктурата на общината. 
На археологическите разкопки в остарялата българска столица могат да бъдат привличани български и задгранични студенти, разяснява още президентът Радев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР