Увеличава се броят на жертвите от библейския пожар, който изпепели

...
Увеличава се броят на жертвите от библейския пожар, който изпепели
Коментари Харесай

88 станаха жертвите от пожарите в Гърция, тъжен финал и за „изчезналите близначки“

Увеличава се броят на жертвите от библейския пожар, който изпепели Западна Атина. В 02.00 часа тази заран 42-годишна жена остави последния си мирис в болничното заведение, където бе настанена. Други 9 души не престават да се борят за живота си в интензивното. Още 46 възрастни са ранени без заплаха за живота, две деца остават в болница в „Света София“.

Като гръм падна и новината, че „ изчезналите близначки “от пожара в Рафина, които татко им търсеше са измежду жертвите, открити в прегръдката на баба и дядо.

Историята на 9-годишните сестрички София и Василики Филипополу бе оповестена във всички интернационалните медии. Децата, които били на отмора с баба си и дядо си, от понеделник бяха в неопределеност след смъртоносния огън в регион Мати.

Всеки вярваше в знамение. Всеки се надяваше близнаците да бъдат живи. За страдание, обаче, най-трагичният завършек е написан..

Фамилия Филипопулос, удостовери, че телата им са разпознати посредством ДНК тест.

Приятел на фамилията написа във фейсбук трагично обръщение: „ Епилогът е написан, и четиримата са открити прегърнати. И гибелта не може да ги раздели “, написа той.

Към историята на двете момиченца цялата общност стана съпричастна, откакто по изказвания на татко им, ги видял в репортаж по малкия екран. Двете девойки били избавени и качени на рибарска лодка край пристанището в Рафина. Те били съпроводени от непозната двойка и две по-големи девойки. Близначките били по банските си костюми, само че загърнати в одеяла. По-късно девойките мистериозно изчезнаха.

Властите отхвърлиха новината, че това са близначките.

По-късно бащата бе извикан за тест ДНК и нощес тъжната вест за гибелта на децата бе обявена публично.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР