Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато

...
Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато
Коментари Харесай

Сестрата на Бойко дундуркала Лоренцо

Уважаваната неонатоложка доктор Красимира Иванова била компактно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо. Умилителната преживелица се разиграва преди 16 години в столична болница, а певицата подсети за прелестното събитие, публикувайки фотография в обществените мрежи.

На фрагмента се вижда Софка, която лежи в болнична конюнктура. До нея е доктор Иванова, която държи в ръце новородения Лоренцо . Сестрата на премиера се грижи за недоносени бебенца, с цел да наддадат килограми и да бъдат изпълни здрави при изписването им. На фотографията дребният Лоренцо наподобява в добра форма и няма информация да е имало затруднения по време и след раждането. В миг лекарката е завеждащ " Неонатологията " в профилираната акушеро-гинекологична болница " Света София ", написа " България Днес ".

" Моят живот Лоренцо ", написа Софка и признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Софка ражда сина си през 2002 година, когато е на 26 години. Неведнъж Маринова е признавала, че желае да има второ дете. И то да бъде от сегашния й брачен партньор Гринго. " Всеки ден работим за бебе. Божа работа! Дано стане! Искаме си детенце, а пък сватбата към този момент не ни влиза в проектите ", разкри 43-годишната певица.

Маринова разяснява, че точно синът й Лоренцо е този, който желае да има братче или сестриче, и ги съветвал да работят по-бързо. " Нетърпелив е, не желае да е самичък, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе ", смее се Маринова. Към днешна дата Лоренцо е младеж с татуировки, който гради чалга кариера и желае да надмине по известност известната си майка. Появи се информация, че скоро двама отпътуват на турне в Съединени американски щати, където ще блеснат с няколко дуета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР