Уважавам Кольо Милев, но той няма шанс за победа срещу

...
Уважавам Кольо Милев, но той няма шанс за победа срещу
Коментари Харесай

Минчо Афузов: Уважавам Кольо Милев, но той няма шанс за победа срещу ГЕРБ

Уважавам Кольо Милев, само че той няма късмет за победа против ГЕРБ.

 

Това съобщи самостоятелният претендент за кмет на Сливен, повдигнат от Инициативен комитет, Минчо Афузов.

 

В мнение, публикувано до медиите по отношение на позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Афузов написа още:

 

Не съм създател на визуализацията, само че позволявам, че тя е алегоричен и неприсъствен отговор към Националния съвет на Българска социалистическа партия, който подмени законния и либерален избор на Общинската конференция на БСП-Сливен.

 

Г-жа Нинова за следващ път чертае разграничителни линии в партията като последователно я убива. Аз съм четвърто потомство член на Българска социалистическа партия и жаля за партията. Но повече жаля за града ни и съгражданите ни. Няма да заставам безучастно и да виждам по какъв начин госпожа Нинова за следващ път се пробва да подари (или може би да изтъргува) успеха на претендента на ГЕРБ на локалните избори като издига против него Кольо Милев, написа още в мнение то си Минчо Афузов и прибавя:

 

Поклон пред възрастта и опита на господин Милев, само че практиката потвърди, че той няма късмет против Стефан Радев, защото до момента два пъти губи локалните изборите от него. Третият път следва.

 

Само самостоятелен претендент, който се употребява с необятна гражданска и политическа поддръжка, има късмет да промени статуквото в града ни и да върне Сливен на сливналии, безапелационен е Афузов.

 

Не мога да се примиря с обстоятелството, че градът ни заема челни позиции във всички отрицателни ранглисти - по беднотия, по необразованост, по детска смъртност, по ниско възнаграждение, декларира още претендентът за кмет, като прибавя:

 

Убеден съм, че от кабинета си на “Позитано ” госпожа Нинова не вижда тези неща. Но ние, сливналии, ги претърпяваме всеки ден. И надали, ние, които желаеме да преборим тези негативи и се стремим към добруването на града ни, сме тези, които мамим. Мамят тези, които подменят законен избор. И за следващ път госпожа Нинова се пробва да се подиграва с левите гласоподаватели - един път като потъпква всички демократични правила на партията ни и като им загатва, че не са задоволително интелигентни, с цел да схванат кой претендент какъв е.

 

Избирателите в Сливен са извънредно съответни и добре схващат кой ги лъже и кой ги жертва за следващ път. Благодаря на всички млади, остарели, леви, десни, самостоятелни, стимулирани и загрижени за бъдещето на града ни сливналии за поддръжката, която ми засвидетелстват в последните дни. Не единствено в тази акция, само че и след нея, се наемам да работя, тъй че Сливен да оглави челните позиции по възнаграждение, по развиване на бизнес средата, по образовани и опазване на здравето. Съгражданите ми заслужават да живеят почтено и умерено в Сливен!, приключва мнението си Афузов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР