Уважаеми влюбени, винолюбители и почитатели на хубавата българска музика, с

...
Уважаеми влюбени, винолюбители и почитатели на хубавата българска музика, с
Коментари Харесай

Да празнуваме заедно! Винарна ШаТони край Мездра с уникална програма за 14 февруари

Уважаеми влюбени, винолюбители и фенове на хубавата българска музика, с наслада желаеме да Ви поканим на 14 февруари да споделите празника си с нас на по чаша вино,,ШаТони ” и сантименталните песни на Веселин Маринов и майсторите на родопската музика – Стефан Янев и Любомир Петов.
Вечерта ще стартира от 18:00 часа с обиколка на винарна,,ШаТони ” и дегустация на три виновност от настоящите реколти на избата.
От 19:00 часа  DJ Ицо ще ни приветства с,,Добре пристигнали ”, а ние- екипът на винарски комплекс,,ШаТони ” ще ви поднесем изискана празнична вечеря, уютна конюнктура и незабравимо прекарване.    
Вечерта ще стартира с празнично хоро за здраве и благодат под звуците на родопската гайда и галактическия глас на Любомир Петов, а любимецът на дребни и огромни – Веселин Маринов, ще ни изпее своите истории за пристрастеността и вълнението от любовта, както и за възприятието да се наслаждаваш на положителното вино, а ние знаем, че то е от винарска маза,,ШаТони ”.
За да бъде още по-приятно преживяването, сме подсигурили безвъзмезден превоз от Мездра /от паркинга на хипермаркет,,Ариел ”/ до винарски комплекс,,ШаТони ” и назад.

График на превоза:
От Мездра – 17:30 часа и по-късно на всеки 15 минути до 20:00 часа.
От винарска маза,,ШаТони ” – 23:00 часа и по-късно на всеки 30 минути до 01:30 часа.

За нас  ще бъде наслаждение да споделим празника на виното и любовта и да вдигнем тостове с вино,,ШаТони ”. Очакваме Ви!

За резервации: 088 839 5015  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР