Уважаеми г-н Петков, Русия обяви България за вражеска държава. За Русия

...
Уважаеми г-н Петков,
Русия обяви България за вражеска държава. За Русия
Коментари Харесай

Атлантическият съвет до премиера: Незабавно отнемете СОК Камчия в полза на държавата

Уважаеми господин Петков,

Русия разгласи България за вражеска страна. За Русия България е зложелател откогато съществуваме, само че към този момент Путин го разгласи и публично. Това ние, членовете и почитателите на Атлантическия съвет на България, за разлика от доста други, го знаем от дълго време и неуморно от години го вършим притежание на българския народ и на българските държавни управления.

Преди повече от две години, на 30.12.2019 година, отправихме апел към държавното управление на Бойко Борисов, за слагане под български надзор на в действителност съветските анклави на българското Черноморие - базата на „ Лукойл “ в Росенец и Санаторно-оздравителния комплекс " КАМЧИЯ ".

Предупреждавахме за внедрените във Варна, Поморие, Бургас и Св. Влас съветски военни лица, профилирани за диверсионни интервенции зад граница и прикрити като " непрекъснато пребиваващи в страната ". Предупреждавахме и че България продължава да бъде под тежка съветска енергийна взаимозависимост, макар че има опция. Предлагахме решения.

Предупреждавахме, че в държавното и политическо ръководство на страната постановат позициите си съветски сътрудници на въздействие и откровени шпиони, стремящи се да трансфорат България във васал на Русия.

Това положение на ръководството на страната, в днешните условия на разпалената от Русия нападателна, варварска война срещу свободна и самостоятелна Украйна и в изискванията на извънредно изострената хибридна война против България, против Европейския съюз и против НАТО, е неприемливо и към този момент е нетърпимо!

Време е за незабавни дейности на българското държавно управление и парламент за преустановяване на всички зависимости на българската страна от Кремъл!

Войната на Руската федерация против Украйна, дружно с хибридната експанзия срещу Европейски Съюз, НАТО и България и в действителност, война против демократичните правила и ред в целия свят, ще свърши и Путинска Русия ще бъде разгромена. Свободата и демокрацията ще победят, в това число и в Русия, някой ден. Но днешното безучастие на България и позорът от фактическия изопачен неутралитет на българските управляващи ще тежи на генерации български жители и обрича България на ориста на страна от трето качество.

Атлантическият Съвет на България изрично упорства САНАТОРНО-ОЗДРАВИТЕЛНИЯ КОМПЛЕКС „ КАМЧИЯ “ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТНЕТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БАЗАТА НА „ ЛУКОЙЛ “ В РОСЕНЕЦ!

Настояваме държавното управление и националното заседание неотложно да пресекат желанието на Русия – както тя го разгласи още преди две години - да трансформира СОК „ Камчия “ в „ съществена задгранична културно-хуманитарна площадка за пробутване на съветските ползи в Европа “. Пасивността на българския министерски съвет и национално заседание към това желание на Русия е неприкрито и явно за целия свят съучастничество на България в основаването на личната ни територия на вражеска съветска база за осъществяване на интервенции на хибридната война, а сигурно – и на възможната гореща война, която Руската федерация е възнамерявала от дълго време, подпали и към този момент организира срещу България, срещу Европейския съюз и срещу страните от Атлантическия алианс.

Призоваваме министър-председателя и ръководителя на националното заседание да отхвърлят всевъзможни илюзии и да оставят късогледите си партийни сметки, че с неутралитет могат да спасят България от съветските ракети. Нека бъде ясно на всеки– врагът атакува най-слабото място, а към този момент няколко български държавни управления, в това число и днешното, поставят упорити старания да поддържат България като най-слабото място в конфликта на Русия с демократичния свят. Както доста пъти в нашата най-нова история, Русия няма да се поколебае да удари България още веднъж и за следващ път.

Затова призоваваме национално виновните, демократични и патриотични български жители, политически партии и цивилен организации да упорстват министър-председателят и ръководителят на националното заседание да поемат персоналната си отговорност и посредством всички държавни институции неотложно да дадат мощен и явен отпор на вражеските проекти на Кремъл!

На българска територия не би трябвало да допуснем втори Крим и Донбас!

Настояваме санаториалния комплекс „ Камчия “ да се употребява като бежански център за бягащите от съветската експанзия в Украйна българи и украинци. Този комплекс разполага с нужната леглова база, места за хранене, доставяне, учебно заведение, спортни бази, басейни, логистични и информационни мрежи и други, които могат дейно да подкрепят бедстващите майки, деца и възрастни украински жители.

След привършване на войната комплексът „ Камчия” да се употребява съгласно целите на българското общество.

Министър-председателят и ръководителят на националното заседание да поемат персоналната си отговорност и изпълнят своя дълг на държавници. Пред лицето на войната сложните решения са неизбежни а неутралитетът и отлагането ги вършат единствено по-тежки и мъчителни за всички.

И всеки ще понесе своята персонална отговорност – и пред историята и пред хората.

Атлантически съвет на България

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР