Уулвърхемптън приема Манчестър Юнайтед в двубой от 22-рия кръг на

...
Уулвърхемптън приема Манчестър Юнайтед в двубой от 22-рия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед го очаква тежко гостуване на Уулвърхемптън

Уулвърхемптън приема Манчестър Юнайтед в дуел от 22-рия кръг на британската Висша лига. Срещата на стадион " Молиню " стартира в 22:15 часа.

Мениджърът Гари О`Нийл впечатли, откогато пое " вълците " през лятото, като ги изведе до 29 точки от 21 мача и не завоюва още няколко на непознат терен, в които тимът имаше действителни шансове да победи.

Уулвърхемптън влиза в мача в четвъртък без проваляне в седем мача и не е губил вкъщи, откогато Ливърпул победи Уулвс през септември предходната година.

Манчестър Юнайтед несъмнено не стигна до лесна победа над Нюпорт Каунти, само че завоюва с 4:2 в неделя и се класира за 1/8-финлаите за ФА Къп. Една от аргументите е, че " алените дяволи " не престават да бъдат неуверени в отбрана.

Те победиха единствено в един от последните си шест мача и взеха една точка от последните си четири гостувания във Висшата лига, като не съумяха да отбележат гол в три от тези визити.

Днес грандът от Манчестър надалеч не е толкоз огромен любимец, колкото бе през август. Уулвърхямптън умее да изненадва огромните тимове, въпреки и тъкмо против този да му се получава много рядко. " Червените дяволи " са с три следващи победи в съперничеството и то без позволен гол, само че през днешния ден това може да се промени.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР