Уулвърхемптън победи Бърнли с 1:0 на Молиню в мач от

...
Уулвърхемптън победи Бърнли с 1:0 на Молиню в мач от
Коментари Харесай

Уулвърхемптън се върна на победния път, след успех над Бърнли

Уулвърхемптън победи Бърнли с 1:0 на " Молиню " в мач от междинния 15-и кръг във Висшата лига. Единственият гол падна в 42-ата минута, когато " вълците " се възползваха от груба неточност в защитата на Бърнли, а Хий-Чан Хуан порази задачата.

Двубоят стартира с напън от страна на " вълците ", като първата по-опасна за футболистите на Гари О " Нийл пристигна в 28-ата минута, когато след центриране в наказателното поле на Бърнли, Пабло Сарабия шутира, само че над напречната греда

Джей Родригес бе изведен на чиста позиция в 38-ата минута, само че Даниел Бентли бе добре пласиран и отрази удара на нападателя на Бърнли.

Само минута по-късно Джош Браунхил можеше да даде задатък на своя отбор, откакто овладя рикоширала топка на границата на наказателното поле на Уулвс и шутира. Бентли обаче направи фантастично избавяне.

След груба неточност на Сандер Берге Пабло Сарабия лиши топката в 42-ата минута и подаде към Матеус Куня, който продължи за Хий-Чан Хуан, който с удар отблизо разстояние прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Джеймс Трафорд и порази задачата.

Натискът на домакините продължи и на старта на второто полувреме. В 54-ата минута след осъществяване на статично състояние за Уулвс, Марио Лемина се извиси над всички, с цел да засече центриране в наказателното поле на Бърнли, само че стреля над вратата.

Витиньо се опитата да изненада Даниел Бентли с удар от далечна отдалеченост в 79-ата минута, само че не съумя да откри очертанията на вратата, а топката мина на сантиметри над напречната греда на вратата на домакините.

След тази победа Уулвърхемптън към този момент има18 точки и се изкачи до 12-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига, до момента в който проблемите за Бърнли не престават и отборът воден от Венсан Компани се намира на 19-а позиция със 7 пункта в актива си.
 Арсенал - Уулвърхемптън 2:1 в среща от Висшата лига
Арсенал се оправи с Уулвърхемптън и продължава да е водач

Букайо Сака и Мартин Йодегор означиха за " топчите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР