Уулвърхемптън има интерес към вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл. Сегашният

...
Уулвърхемптън има интерес към вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл. Сегашният
Коментари Харесай

Уулвърхемптън ще се пробва за вратар на Арсенал през януари

Уулвърхемптън има интерес към вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл. Сегашният номер 1 на „ Молиню “ Жозе Са е мечтан от няколко клуба, основани в Саудитска Арабия, а мениджърът Гари О'Нийл може да се наложи да го продаде, защото ще завоюва пари от него. „ Вълците “ са дефинира цена от 35 милиона паунда за португалския национал.

От Уулввс са все по-уверени, че Са ще се насочи към Близкия изток след Новата година. Ако стражът си стегне куфарите, то точно Рамсдейл е избран като главният човек, който да го размени сред гредите, написа Daily Star.

Бъдещето на британския национал в северен Лондон не е по никакъв начин несъмнено след идването чартърен на Дейвид Рая от Брентфорд. Рамсдейл е подготвен да се бори за мястото си на „ Емиратс, само че би предпочел да има обезпечено титулярно, което към този момент не е даденост при Микел Артета. В събота британският национал беше титуляр при успеха с 1:0 точно над " пчеличките ", защото Рая няма право да играе против клуба, който към момента държи правата му.

Очаква се „ вълците “ да се пробват да го вземат в началото чартърен с опцията за неговото наложително откупуване, до момента в който не престават да изпитват проблеми с финансите си

EXCLUSIVE
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР