Уулвърхамптън е пропуснал да победи Ливърпул вчера в турнира за

...
Уулвърхамптън е пропуснал да победи Ливърпул вчера в турнира за
Коментари Харесай

Голям гаф с ВАР попречил на Уулвс да победи Ливърпул

Уулвърхамптън е пропуснал да победи Ливърпул през вчерашния ден в шампионата за Купата на Англия през вчерашния ден, защото телевизионния оператор ITV не е могъл да даде верния ъгъл на камерата за съдиите от кабинката за видеопомощ в интерес на съдиите (ВАР), написа Ройтерс.

Португалецът Тоти прати топката в мрежата и към този момент трябваше да бъде 2:3 за " вълците ", само че съдията Анди Мадли не получи удостоверение за чиста позиция от сътрудниците си от ВАР-стаята. Те обаче употребяват същите камери като тези на малкия екран, излъчваща дуела. Едната от тях е била сложена по този начин, че не може да даде явен отговор има или не засада.

И по този начин 9 минути преди края резултатът остана 2:2. По това време Лопетеги беше безусловно уверен, че това е гол, откакто го гледаше на екран на пейката и от тъчлинията правеше признака за ВАР към съдията.

" Вече не можем да създадем нищо. Говорихме със съдията след края на срещата. Той беше доста спокоен и спокоен, само че ни чу добре. Горчиво е да пропуснеш успеха по този начин, тъй като в мача се използваше ВАР. Той се опита да ни изясни нещо, само че не му беше доста ясно обяснението и не се разбра. Аз обаче гледах обстановката от камерата на нашия оператор на клуба и там всичко е кристално, съобщи испанският треньор.

А по-късно някои публицисти му споделиха, че камерите на малкия екран не са били ситуирани правилно и по тази причина във ВАР-стаята не са имали добра видимост. При което той се шокира, подвигна вежди и сподели: " О, не знаех! Жалко е да ни се случи на нас! Разочарован съм да го чуя, доста дори. Най-лошото е, че играчите не заслужаваха подобен свършек на мача ", съобщи някогашният народен селекционер на Испания. Само след 3 дни на неговия тим му следва четвъртфинал в шампионата " Карабао къп " против Нотингам Форест, до момента в който в шампионата са на предпоследното 19-о място с 14 точки, на 1 под чертата на спасението във Висшата лига.

Гонсало Гедеш даде преднина на гостите от Уулвърхямптън в 26-ата минута, само че малко преди края на първата част уругвайската сензация Дарвин Нунес изравни. " Червените " от " Анфийлд " излязоха напред с красиво попадение на Мохамед Салах седем минути след началото на второто полувреме, а Хван Хи-Чан изравни за 2:2 в 66-ата минута.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР