Утвърждаване на предложенията от директорите на 28 РЗОК на месечни

...
Утвърждаване на предложенията от директорите на 28 РЗОК на месечни
Коментари Харесай

Надзорът разглежда предложените от РЗОК бюджети на болниците

Утвърждаване на предложенията от шефовете на 28 РЗОК на месечни и индикативни стойности за дейностите в болнична здравна помощ март – август 2024 година, както и индикативни стойности за медицински произведения и медикаменти в лечебните заведения за интервала март 2024 година – октомври 2024 година ще прегледа Надзорният съвет на НЗОК на идващото си съвещание.

В дневния му ред е планувано също по този начин одобряване на броя на направленията и стойностите на проучванията, с които ще разполага извънболничната помощ – ПИМП и СИМП, през второто тримесечие на годината.

Надзорниците ще се занимаят също по този начин с два контракта по изключение за две лечебни заведения – в София и във Варна, както и с оферти за включване на нови диагнози в Списъка със болести, за чието домашно лекуване НЗОК заплаща изцяло или отчасти медикаменти, медицински произведения и диетични храни за специфични медицински цели.

В добавка се чака Надзорът да прегледа оповестяването на социална поръчка, обвързвана с ЕЗОК, както и решение по отношение на висящи правосъдни производства за възнаграждение на осъществена от лечебните заведения надлимитна активност за 2018-2019 година

Целия дневен ред на идното съвещание вижте.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР