Утре вечер Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас от 22:15,

...
Утре вечер Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас от 22:15,
Коментари Харесай

Солскяер: Тази година е най-странната в живота ни

Утре вечер Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас от 22:15, а през днешния ден мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер даде обичайна си конференция преди всеки мач на отбора. Норвежецът засегна някои горещи тематики, който заемат място в медиите из Европа в последните дни и всичко обвързвано с играчите на отбора.

" Разбира се, че се любуваме да сме покрай върха, само че на следващия ден всичко ще зависи и от качеството на съперника, тактиката и стандартите, които този сезон сложи. А той несъмнено е безмилостен - четвъртък, събота, неделя. Тази година е най-странната в живота ни. Ние не сме живели по време на Втората международна война, само че тези рестрикции са съвсем толкоз тежки. Не съм сюрпризиран от това, което демонстрират играчите, по-скоро съм впечатлен от метода, по който понасят цялата обстановка и този сезон с пандемията, неналичието на обществени контакти, " съобщи норвежецът и по-късно насочи вниманието си към неотсъдената дузпа, за която от " Олд Трафорд " имаха доста искания след дербито с Челси в неделя, както и проблемите с контузии в отбора.

" Всичко към този момент е минало и би трябвало да продължим нататък. Знаем за огромното напрежение, на което са сложени всички, тъй че към този момент сме напълно фокусирани върху мача с Кристъл Палас. За него няма да можем да разчитаме на Пол Погба. Той към този момент се усеща по-добре, само че към момента не тренира с главната група. Тази заран организирахме лека подготовка и в нея присъединяване взе Единсон Кавани. Да се надяваме, че всичко ще е наред с него и той ще пътува с тима. Има още няколко болежки, за които ще би трябвало да забележим преди мача, " изясни обстановката Солскяер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР