Утре ЦСКА-София ще даде две пресконференции. Първо ще говори треньорът

...
Утре ЦСКА-София ще даде две пресконференции. Първо ще говори треньорът
Коментари Харесай

Кюстендилеца стана шеф на спортен клуб

Утре ЦСКА-София ще даде две конференции. Първо ще приказва треньорът на футболния тим Милош Крушчич, а след него водачът на Сектор " Г " Иван Велчев и още забавни персони. Поводът е, че ще се учреди нов състезателен клуб по кикбос и муай тай.

" Уважаеми публицисти,

Утре (9 юни) от 12:00 часа на стадион " Българска войска " ще се организира виртуална конференция преди първия мач от полуфиналите за Купата на България сред тимовете на Ботев (Пловдив) и ЦСКА. На Вашите въпроси ще отговоря старши треньорът Милош Крушчич.

Непосредствено след нея от 13:00 часа ще се организира втора конференция във връзка учредяването на нов състезателен клуб по кикбокс и муай тай - ЦСКА, който ще е част от огромното семейство на Обединени спортни клубове - ЦСКА.

Пред Вас ще приказват водачът на " Сектор Г " и ръководител на новоучреденото сдружение Иван Велчев, треньорът на ЦСКА и националния тим по кикбокс Станислав Бахчеванов, първенецът в смесените бойни изкуства Деян Топалски и ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев.

Моля всички публицисти, които желаят да вземат присъединяване във виртуалните конференции да изпратят поръчка на [email protected] до 10:00 часа на следващия ден (9 юни), с цел да получат спомагателни указания за достъп ", написа в уеб сайтът на ЦСКА-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР