Утре ще бъде представена кандидатурата на Левицата“ за кмет на

...
Утре ще бъде представена кандидатурата на Левицата“ за кмет на
Коментари Харесай

Мая Манолова: И двама кандидати на десницата приличат на първите резерви на ГЕРБ

Утре ще бъде показана кандидатурата на „ Левицата “ за кмет на София. Има потребност от мощен ляв претендент, от обединена обща кандидатура, която да не е комфортна на ГЕРБ и Борисов – това съобщи пред Българска национална телевизия Мая Манолова от „ Изправи се БГ “.

Виждаме двама претенденти на десницата, зад които наднича Бойко Борисов. Приличат и двамата на първите запаси на ГЕРБ. На Борисов може да не му се наложи да изкара титуляра, разяснява Манолова, съгласно която може ГЕРБ да поддържат някой от към този момент издигнатите претенденти – Васил Терзиев или Вили Лилков.

Тя дефинира като неразбираема идеята на Васил Терзиев. През 2019 година той е бил спряган за претендент на Българска социалистическа партия, през тези 4 години не съм чула обществена идея, обвързвана със София, зад която да е застанал Терзиев. Не съм чула той да е подкрепял митингите, съобщи Мая Манолова.

По думите ѝ кандидатурата на Вили Лилков има за цел да се разедини десният избор. Това е тъпо, тъй като София изостава поради „ модела ГЕРБ “, съобщи Манолова.

Според Манолова левият претендент за столицата би трябвало да даде знак на цяла България, че митингите против „ модела ГЕРБ “ и Бойко Борисов не са забравени.

Манолова сподели още, че десните партии се консолидират в офанзивите си против президента Румен Радев, защото им би трябвало зложелател, откакто са предали гласоподавателите си, събирайки се с Борисов и Движение за права и свободи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР