Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще

...
Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще
Коментари Харесай

Условия за градушки утре


Утре преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 31° и 36°. 

Преди обяд над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 23°, на 2000 метра - към 17°.

В утринните часове по Черноморието към момента ще има валежи, на обособени места и гръмотевична активност. До обяд явленията ще спрат и облачността ще се раздра до слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са 27° - 29°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

На 01.08.2020 слънцето ще изгрее в 06:19 часа и ще залезе в 20:45 часа. Продължителност на деня 14:25 часа. На 01.08.2020 луната ще изгрее в 19:32 часа и ще залезе в 03:40 часа. Осветеност на диска в 0h UT 96 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР