Утре откриват традиционната годишна изложба на школите по живопис, малка

...
Утре откриват традиционната годишна изложба на школите по живопис, малка
Коментари Харесай

Утре откриват годишната изложба на школите в ЦПЛР в Стара Загора

Утре откриват обичайна годишна галерия на школите по живопис, дребна пластика и приложни изкуства на Центъра за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) към Община Стара Загора. Творбите на дребните гении ще могат да се видят до 15 юли в изложбената зала „ Лубор Байер ”.
Над 80 деца рисуват, моделират и декорират в школата по живопис с началник Тошо Стефанов, школата по дребна пластика с началник Слави Славов и школата по приложни изкуства с началник Юлия Славова.
Годишната галерия на школите е най-голямото и вълнуващо събитие за децата, техните родители и ръководители. С дребни стъпки, от време на време несигурно, само че с течение на времето все по-ярко и настъпателно, децата от школите вървят и творят по своя път. Тя демонстрира какво са постигнали в ателиетата и най-хубавите им работи през годината, споделят уредниците. 
Заради епидемиологичната конюнктура няма да има публично разкриване на годишната галерия, само че всеки, който желае, може да я посети и да се наслаждения на творбите на дребните старозагорски създатели. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР