Утре или в началото на следващата седмица Изправи се БГ!

...
Утре или в началото на следващата седмица Изправи се БГ!
Коментари Харесай

Тошко Йорданов каза какво чака страната ни

Утре или при започване на идната седмица „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ стартира диалози с всички парламентарно показани партии без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Формациите ще разискват вид за държавно управление с мандат до идната пролет, разгласи Мая Манолова.

„ Тези диалози да се случат обществено и ние сме подготвени да поставим всички старания в тези диалози да се включат обединенията отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, да бъде направено всичко допустимо и най-голямата парламентарна група да се включи в този развой.

Правя ангажимента, че в случай че друга политическа мощ инициира такива диалози, ние ще се включим. Възможността е в този момент, и аз чакам, уповавам се, разгадавам, че президентът няма да бърза с даването на втория мандат “, сподели Манолова.

Според съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов диалозите зависят от това на кого ще бъде връчен третия изследователски мандат, само че групировката ще взе участие в тях.

„ Разговори би трябвало да има, в случай че въобще имаме вяра здравият разсъдък да надделее. Ако „ Има такъм народ “ запазят тази позиция, явно това значи, че отиваме на избори “, сподели той.

Тошко Йорданов от „ ИТН “, които към този момент се оповестиха за съпротива, съобщи:

„ Всъщност в съпротива ни сложиха останалите партии, тъй като те гласоподаваха срещу нас. Предложихме кабинет, не получихме поддръжка, изтеглихме кабинета. Ние сме съпротива, тъй като всички партии, всички, споделиха, че няма да го поддържат. Кое е неразбираемо? Предсрочни избори съгласно нас е единият вид, другият вид е останалите партии да сформират държавно управление “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР