Утре, четвъртък, 24 август на територията на столицата ще се

...
Утре, четвъртък, 24 август на територията на столицата ще се
Коментари Харесай

СДВР на крак заради Левски - Айнтрахт и Деня на независимостта на Украйна

Утре, четвъртък, 24 август на територията на столицата ще се организира футболна среща от шампионата на „ Лига на конференциите “ сред тимовете на ПФК „ Левски “ и ФК “Айнтрахт Франкфурт “, с начален час 20 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.
От страна на уредника са подхванати прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за навестяване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Феновете на „ Левски “ ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А, Б, В, и част от Г, а тези на ФК “Айнтрахт Франкфурт “ през вход 23 и 24 на бранш Г и вход 25 на бранш А.
Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри/. Ангажимент по защитата на спортната среща за домакинската агитка има частна охранителна компания, а за гостуващата -СДВР, чиито задания са да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 18 часа.
Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града.

Също на 24 август следва отбелязването на Деня на независимостта на Украйна. В тази връзка от 16 до 21 часа в Градската градина е планувана благотворителна самодейност, фасадата на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ ще бъде осветена в цветовете на националните знамена на Украйна и България, следва и концерт.
Вечерта, от 19 до 20 часа, от региона на градинката „ Възраждане “ е планувано шествие по бул. „ Ал. Стамболийски “, площад „ Св. Неделя “, ул. „ Съборна “ до Градската градина.
Преди, по време и след осъществяване на посочените мероприятия полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения и нарушавания на територията на града.

Във връзка с идните събития в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част. Столична дирекция на вътрешните работи предлага на водачите да употребяват обходни направления.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР