Утре, 29 януари 2020 г., от 14:00 часа в Голям

...
Утре, 29 януари 2020 г., от 14:00 часа в Голям
Коментари Харесай

Жребий ще определи 7-те двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат подпомагане по Кампанията „Посади надежда” на МЗХГ

Утре, 29 януари 2020 година, от 14:00 часа в Голям Колегиум на Министерство на земеделието, храните и горите, ще бъде изтеглен жребият за установяване на 7-те двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат подкрепяне по Кампанията „ Посади надежда”.

Благотворителната самодейност е трета за Министерство на земеделието, храните и горите и е проведена дружно с Фондация „ Искам бебе “. В рамките на акцията през декември 2019 година държавните горски предприятия продадоха 6 910 живи коледни елхички, като по 5 лв. от всяко дръвче бяха заделени и предоставени като подаяние за идеята. Събраните близо 35 000 лева, ще бъдат поделени сред 7 двойки, които ще бъдат определени с обществен чоп.

МЗХГ и Фондация „ Искам бебе “ дават пари на двойки с репродуктивни проблеми

Съгласно изискванията на фондацията, опция за присъединяване получиха двойки, чиито ин витро процедура посредством донорска яйцеклетка не се покриват от държавния Център за асистирана репродукция, оповестяват от пресцентъра на МЗХГ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР