Утре (09.08.2022) от 8:45ч пред КЕВР г-жа Мая Манолова и

...
Утре (09.08.2022) от 8:45ч пред КЕВР г-жа Мая Манолова и
Коментари Харесай

Изправи се.БГ ще връчат студени радиатори на предсадетеля на КЕВР

Утре (09.08.2022) от 8:45ч пред КЕВР госпожа Мая Манолова и представители на гражданска платформа Изправи се.БГ ще връчат студени радиатори на предсадетеля на Регулатора.

От 9:00ч Комисията е насрочила намерено съвещание за разискване настояването на Булгаргаз за нарастване на цената на газа за август с 55% до 298лв/МВтч.
Припомняме, че от Изправи се.БГ предизвестиха за идното шоково паскъпване на газа още преди да стане ясно настояването на газовата компания и започнаха акцията „Подари нагревател на властта“ с акция пред Булгаргаз. Тогава деятелите предизвестиха, че с толкоз високи цени на газа и неналичието на дълготрайни контракти ни чака студена и скъпа зима и доста радиатори ще бъдат изключени.
Преди съвещанието на КЕВР, от 8:45ч, госпожа Манолова и представители на Изправи се.БГ ще връчат радиатори на ръководителя на Регулатора и ще разясняват обстановката с газа и дейностите на властта за справяне с рецесията.
След съвещанието на КЕВР за цената на газа от Изправи се.БГ ще вземат участие в публичните разисквания и за цената на водата в обл. Ямбол и Видин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР