Утре, 07 октомври 2019 г.(понеделник), от 9.00 ч. пред сградата

...
Утре, 07 октомври 2019 г.(понеделник), от 9.00 ч. пред сградата
Коментари Харесай

ВМРО организира протест пред Съдебната палата срещу освобождаването на Полфрийман

Утре, 07 октомври 2019 г.(понеделник), от 9.00 ч. пред постройката на Съдебната палата в София, Вътрешна македонска революционна организация приканва всички български жители, недоволни от предварителното освобождение на килъра Джок Полфрийман, да се съберат, с цел да изразят своята гражданска позиция. Протестът е плануван по време на съвещанието на Върховния касационен съд.

Припомняме, че за касационното дело съдът беше сезиран от основния прокурор Сотир Цацаров, откакто състав на Софийския апелативен съд, в състав Калин Калпакчиев, Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, постанови условно предварителното освобождение на австралиеца, който от 2007 година е в пандиза с 20-годишна присъда за ликвидиране.

В същото време Висш съдебен съвет отговори на сигнала на Национален юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и сезира Етичната комисия по повод безпристрастността и претекстовете на правосъдния състав, довели до Определението за освобождение на Полфрийман.

Евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и депутатът и член на Националното управление на партията Александър Сиди, сезираха основния прокурор с искане за заличаването на БХК поради осъществявани систематични нарушавания на Конституцията и ЗЮЛНЦ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР