Устремилият се към титлата в Испания Реал Мадрид посреща актуалния

...
Устремилият се към титлата в Испания Реал Мадрид посреща актуалния
Коментари Харесай

Мегасблъсък в Мадрид: Реал ще търси реванш от шампиона Манчестър Сити в ШЛ

Устремилият се към купата в Испания Реал Мадрид посреща настоящия британски и европейски първенец Манчестър Сити в първи страховит конфликт от ¼-финалите в Шампионската лига. Срещата на стадион „ Сантиаго Бернабеу “ в Мадрид започва в 22:00 часа и на уеб страницата ще проследим онлайн всичко най-интересно от нея.

В испанската столица Реал ще търси реванш за загубата от Манчестър Сити в полуфиналите на миналогодишното издание на шампионата. Тогава първият мач в Мадрид приключи при тъждество 1:1, само че на реванша „ жителите “ отвяха именития си противник с 4:0. „ Лос бланкос “, които на 1/8-финалите победиха немския Република България Лайпциг с общ резултат от 2:1, не демонстрират изключително мощна игра, само че крачат решително към купата в Испания и както постоянно е чудовище в Европа.

През този сезон Сити също не са чак толкоз впечатляващи, въпреки че към момента имат късмет да повторят историческия си требъл от предходната акция. Тимът на Хосеп Гуардиола е на точка от върха във Висшата лига, а също по този начин продължава и на ½-финалите във ФА Къп. В предходния кръг „ гражданиет4 отстраниха датския Копенхаген с общ резултат от 6:2.

Coming up from the Santiago Bernabeu
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР