Устоите на монархията във Великобритания се разклащат и причината за

...
Устоите на монархията във Великобритания се разклащат и причината за
Коментари Харесай

Когато синът на кралица Елизабет стане за посмешище

Устоите на монархията във Англия се разклащат и повода за това е освен гибелта на кралица Елизабет през септември 2022 година, само че и няколкото абсурда, съпътствали кралското семейство в последно време.
 Крал Чарлз, принц Андрю, персоналната защита и за какво братът на краля получи това, което беше отказано на сина му
Когато принц Андрю получи това, което е отказано на принц Хари

Решението пък взима кралят

И, не - не приказваме за трагичното овакантяване на принц Хари и Меган за Америка. А за принц Андрю, чието име беше забъркано с това на наказания за секс закононарушения Джефри Епстайн. А самият Андрю - упрекнат в секс с малолетна.

В опит да почисти името си, обичаният наследник на кралица Елизабет (както видяхме в The Crown) дава едно-единствено изявление - за вечерното шоу на BBC Newsnight с водещ Емили Мейтлис през 2019 година Разговорът минава пагубно... за Андрю.

И няма по какъв начин на сходна история да не бъде отделено особено внимание от Netflix. Стрийминг платформата от дълго време разгласи, че ще прави филм, отдаден на скандалното изявление. Той ще се споделя Scoop, а към този момент са ясни и актьорите в основните функции.
 Снимка 401570

Тази на Мейтлис ще се извършва от неподражаемата Джилиан Андерсън, която към този момент има опит в кралски сюжети - изпълняваше ролята на Маргарет Тачър в The Crown. Принц Андрю пък ще се играе от Руфъс Сюъл, който последно гледахме в " Бащата " и Kaleidoscope.

Кийли Хоулс ще бъде в ролята на персоналния секретар на принц Андрю Аманда Търск, а Били Пайпър - в тази на продуцентката на BBC Newsnight. А ето и кой е режисьорът - Филип Мартин, който е на режисьорския стол на доста епизоди от The Crown. Предчувстваме, че Бъкингамският замък няма да е благополучен от Scoop.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР