Устните ви не са само едно от най-сладките неща за

...
Устните ви не са само едно от най-сладките неща за
Коментари Харесай

Ето какво издават устните за вашето здраве

Устните ви не са единствено едно от най-сладките неща за целуване, а и значим знак за общото ви здраве. Ако усетите дискомфорт, не бързайте да посягате към балсамчето за устни, а проверете дали тялото не ви дава сигнал за някакъв проблем. Понякога може да са касае единствено за лек, козметичен проблем, а различен път за сериозна алергична реакция.

Подути устни
Ако устните ви внезапно се окажат „ с два номера ” по-големи, не бързайте да се радвате. Спонтанното удебеляването на устните може да е сигнал за негоден козметичен артикул (червило, крем, балсам) или алергична реакция към различен дразнител. Ако сте поставили червило или друго, което е дало реакция, незабавно го премахнете. Ако не подозирате артикул, се обърнете към персоналния си доктор.

Херпеси
Ако не са в резултат на температура, когато спада цялата отбрана на организма, херпесите са знак са мощно безсилие на тялото. А то, изтощението, постоянно може да е психическо. Така че появи ли се херпес, помислете какво може да го е „ отключило ” и вземете ограничения.

Напукани устни
Колкото и еликсир да слагате, в случай че сте пили вода за последно преди повече от два часа, нищо няма да ви избави с изключение на положителната остаряла вода.

Цепнатини в ъгълчетата
Това положение повече хора могат да разграничат – липса на витамини, написа zdrave.to. Но не на „ всевъзможни “, а на витамини от В-групата. Вместо да посегнете незабавно към таблетките, пробвайте първо с уравновесена хранителна диета с повече месо. Ако имате и други признаци като виене на свят, мускулни конвулсии, поговорете с лекаря си за кръвни проучвания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР