Установяват се причината за катастрофа чрез свидетели и експертизиРазследват техническа

...
Установяват се причината за катастрофа чрез свидетели и експертизиРазследват техническа
Коментари Харесай

Още 2 жертви на пътя, където загина Ферарио Спасов

Установяват се повода за злополука посредством очевидци и експертизи
Разследват техническа нередовност

Двама мъже починаха при злополука на пътя София-Велико Търново. Смъртоносният конфликт стана единствено на 27 километра от мястото, където преди дни загуби живота си футболният треньор Ферарио Спасов.

Поредният гибелен удар в сектора стана към 19,20 часа до великотърновското село Ново село. Лек автомобил “Тойота ”, ръководен от Д. C. (36 г.), с американско поданство, се блъснал в насрещно движещия се автомобил “Мерцедес ”, ръководен от А. А.(40 г.). При злополуката на място умрял водачът на тойотата и спътникът му В. М.(36 г.) от Монтана.

Разследващи откриват повода за злополуката посредством свидетелски показания и експертизи. От Окръжна прокуратура-Велико Търново споделиха, че по първични данни автомобилът “Тойота ” е навлязъл в насрещното и се блъснал в “Мерцедес ”-а. По неофициална информация до злополуката може да се е стигнало и поради техническа нередовност на тойотата.

Извършен е оглед с присъединяване на автоексперт, правосъден доктор и дежурен прокурор от Окръжна прокуратура. Пробите за алкохол и опиати на оживелия лидер А. А. са негативни. Телата на двамата починали са откарани за аутопсия, като им е взета кръвна проба за алкохол и опиати, чиито резултати се чакат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР