Установено е кои са полицейските служители, заснети във видеоматериала, на

...
Установено е кои са полицейските служители, заснети във видеоматериала, на
Коментари Харесай

Не казват кои са полицаите били младежи. Вече нямало да пазят протеста

Установено е кои са полицейските чиновници, снимани във видеоматериала, на който се вижда по какъв начин бият младежи по време на митингите в центъра на София. До привършване на инспекцията същите няма да извършват отговорности по застраховане на публичния ред.
Това излиза наяве от известие на Столична дирекция на вътрешните работи.

Припомняме, че по отношение на оповестени видеоклипове в средствата за всеобщо осведомление, касаещи приложимост на физическа мощ от полицейски чиновници по време на митингите пред постройката на Министерския съвет, управлението на Столична дирекция на вътрешните работи разпореди дисциплинарна инспекция по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.

Проверката е предоставена на комисия от управителни чиновници на дирекцията, я тя от своя страна е изискала и анализирала нужните материали, като в хода на инспекцията е открила полицейските чиновници, снимани във видеоматериала.

Продължава дейното събиране на доказателства за изясняване на фактическата конюнктура, като в границите на идната седмица резултатите ще бъдат оповестени.

Събраните материали ще бъдат изпратени на районна прокуратура по подготвеност, оповестяват още от ведомството.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР