Успяхме спокойно да установим състоянието на пациентите и нанесените щети.

...
Успяхме спокойно да установим състоянието на пациентите и нанесените щети.
Коментари Харесай

Директорът на "Пирогов" разкри кой е спасил живота на лекар при взрива

Успяхме умерено да установим положението на пациентите и нанесените вреди. Това съобщи краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на "Пирогов " проф. доктор Николай Габровски пред Нова телевизия.

Припомняме, че в ранните часове на вчерашния ден гърмеж и пожар взеха две жертви в "Пирогов ".

"Установихме положението на пациентите и нанесените вреди. Имахме сериозна поддръжка от Столична община за проблеми със постройката. Нямаме проблеми със постройката, належащо е подсилване единствено на една стена ", разкри.

"Няма нито един пациент със премеждия от вчерашния пожар. Към момента в постройката има лекуващи се пациенти. Общо в постройката е имало към 80 души – лекуващи се и личен състав. Благодарим на пожарната, Министерство на вътрешните работи и всички бързи реакции ", сподели още той.

"Д-р Петров, който е бил дежурен, се е опитал да влезе в стаята с гърмежа. Искал е да изкара хората, само че пациент го е спрял. Сега можеше да имаме трима починали ", разяснява проф. Габровски

"Няма проблем с кислородната система. Понеже всичко е било изрядно, не е имало разпространяване на пожара ", приключи Габровски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР