Успяхме да решим проблема с гръцкия дълг, който наследихме и

...
Успяхме да решим проблема с гръцкия дълг, който наследихме и
Коментари Харесай

Ципрас сложи вратовръзка и заяви: Гърция вече е нормална държава

Успяхме да решим казуса с гръцкия дълг, който наследихме и Гърция към този момент се трансформира в естествена страна. Това съобщи гръцкият министър председател Алексис Ципрас откакто финансовите министри на еврозоната се споразумяха за излизане на Атина от третата избавителна стратегия, траяла 8 години.

Както в никакъв случай до момента - с тъмночервена вратовръзка Ципрас направи довечера изказване в емблематичната постройка Запейона в сърцето на Атина пред депутати от управлаващата коалиция - СИРИЗА и " Независими гърци "

" Големият залог пред нас е не дали ще се върнем назад към дефицитите или фискално дерайлиране, а да покажем на всички, че ние сами можем да се оправим по-добре. Защото имаме решителността и успеваемостта да вдигнем на крайници стопанската система и да издигнем Гърция до нови висоти. Знаем по какъв начин да създадем това, знаем по какъв начин да успеем и ще успеем сами! ", съобщи Ципрас.

А в това време стана ясно, че гръцкият външен министър ще подпише на следващия ден писмата до Европейския съюз и НАТО за това, че Гърция няма да се опълчва на европейската и евроатлантическата интеграция на Македония и в понеделник сутринта тези писма ще бъдат изпратени, съобщи организация МИА, като цитира министър Никос Кодзиас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР