Успоредно с ежегодната си бизнес пресконференция, днес BMW разкри първите подробности за

...
Успоредно с ежегодната си бизнес
пресконференция, днес BMW разкри първите
подробности за
Коментари Харесай

BMW анонсира 2 Series Gran Coupe. Идва и нова единица

Успоредно с годишната си бизнес пресконференция, през днешния ден BMW разкри първите подробности за напълно новото си спортно предложение 2 Series Gran Coupe.

Световната премиера на следващото ново пазарно предложение на баварската марка ще се състои през ноември тази година по време на интернационалното ревю в Лос Анджелис, а пазарното лансиране на BMW 2 Series Gran Coupe е планувано да стартира през пролетта на 2020 година.

От BMW разказват напълно новото четириврато купе 2 Series Gran Coupe като спортно, елегантно и ексклузивно, само че в това време и като автомобил, който е чудесно приспособен за ежедневна приложимост, и разполага с всички предпоставки да притегли напълно нова за марката потребителска група.

От баварската компания споделят също така, че 2 Series Gran Coupe за следващ път ще внесе пресен подтик в своя клас. Автомобилът е създаден въз основата на най-новата архитектура за предно задвижване на BMW и заимства множество технологични решения с напълно новата Серия 1, която също ще бъде представена през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР