Успешно е опериран 5-годишеният Адриан, малтретиран жестоко от пастрока си.

...
Успешно е опериран 5-годишеният Адриан, малтретиран жестоко от пастрока си.
Коментари Харесай

Оперираха 5-годишния Адриан от Пловдив, пребит и горен от пастрока си

Успешно е опериран 5-годишеният Адриан, измъчван грубо от пастрока си. На детето е присадена кожа, оповестиха от УМБАЛ " Св. Георги ", където е осъществена интервенцията. 

" Не ми е прочут подобен садизъм, не мога да го възприема ", съобщи юрист Васил Попов, който съставлява измъчвания Адриан.

Раните му са нанесени вследствие на нечовешките издевателства от страна на пастрока му Петър Чернев.

" Чак е плашещо да се гледат фрагментите от побоя ", съобщи в съда наблюдаващият прокурор Бригита Байрякова. В петък магистратите оставиха в ареста Чернев, а майката Стела Алексиева, която живеела с него, е на независимост с мярка " подписка ".

Бащата на момченцето Венислав Алексиев незабавно си дойде от Германия, където живее и работи. Той е декларирал предпочитание да се грижи за сина си и да го води със себе си.

При интервенцията в УМБАЛ " Св. Георги " на детето е присадена изчезнала кожа. Според юрист Васил Попов интервенцията е предходна сполучливо, само че дребният към момента е в болница.

" От година има висящо дело за бракоразвод, защото бащата претендира за родителските права, с цел да води със себе си Адриан ", добави юрист Попов.

Момчето имало двойно поданство - българско и немско. Самото то страда от разстройство в аутистичния набор и не можело да опише какво тъкмо се е случило при разпита в синята стая.

Адриан е посещавал детска градина, само че от ноември м.г. е престанал да върви. Вероятно тогава са нанесени тези увреждания по него и това е била повода да бъде спрян от забавачка.

" Съзнателно са го държали у дома. Ако го пуснат, незабавно ще проличат уврежданията ", добави юристът. Според него би трябвало да се подхващат незабавния дейности за връщане на момченцето при бащата, защото няма данни, които да уронват неговия наставнически потенциал.

В правосъдната зала в петък стана ясно, че 35-годишният пастрок редовно е малтретирал момченцето, като го събличал голо, с цел да го постанова. Заснемал зверствата на клипове.

" Експортирани са видеа от мобилния телефон на Чернев, които демонстрират осъществено закононарушение от страна на обвинения против малолетното дете. В огромна част от клиповете двамата са чисто голи и се намират явно в жилището на обвинения ", твърди прокурор Байрякова.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР