Успешният модел Мариан Кюрпанов, който от години живее и работи

...
Успешният модел Мариан Кюрпанов, който от години живее и работи
Коментари Харесай

Мариан Кюрпанов със страхотен удар в САЩ! Вече се изживява се като американец, не говори български

Успешният модел Мариан Кюрпанов, който от години живее и работи в Съединени американски щати, направи първата си топ договорка като брокер на недвижими парцели там, научи HotArena.

За тъмнокосия чаровник това не е единствения триумф на този фронт, само че по нея е работил повече от година. " Никак не е елементарно в бизнеса в Съединени американски щати. Имам доста планове и хрумвания тук и в Италия, само че знам, че конкуренцията е зверска ",  споделя Мариан.

Въпреки безспорните триумфи, красавеца набира и отрицателни точки пред своите фенове, които регистрират, че е не запомнил да приказва български и да написа на личния си език. Феновете му виждат, че в мрежите избира да написа на британски и на никое място не е посочено родното си място. На упреците на нашенци за какво пропуща фотоси от родината си и да си написа със сънародници Мариан избира да не дава отговор, писа „ България Днес “.

Кюрпанов дълги години живя в Италия, където изкара даже докторска степен по връзки с обществеността и реклама. Кариерата му стартира през 1999 година със спечелването на влиятелния конкурс „ Мистър Менхънт България “. Днес може да се похвали с работата си със международни марки като „ Марлборо “ и десетки фотосесии за списания. Кюрпанов дефинира себе си като космополит и няма желание да се връща в България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР