Успешен да е денят Ви с нашия хороскоп! ОВЕН Струва си да

...
Успешен да е денят Ви с нашия хороскоп!
ОВЕН
Струва си да
Коментари Харесай

Предложения за работа за Телеца, романтична среща омайва две...

Успешен да е денят Ви с нашия хороскоп!

ОВЕН

Струва си да започнете деня с най-важните и сложни неща. Днес ще се чувствате уверени в дейностите си. Опитът, насъбран по-рано и интуицията ще ви оказват помощ в това. Не отлагайте сериозните диалози – те ще протекат тъкмо както ви би трябвало. Следобед са евентуални нещастни недоразумения.

ТЕЛЕЦ

Заемете се с нещо, което до неотдавна ви се е коствало мъчно. Денят дава обещание триумф в доста каузи. Ще имате късмет да се справите с дългогодишни недоброжелатели, само че тук най-вероятно ще би трябвало да импровизирате. Очаквайте положителни вести. Вероятни са и забавни оферти за работа. 

БЛИЗНАЦИ

Очаква се претрупан ден. И всичко това, тъй като имате няколко нови хрумвания, които желаете да приложите неотложно. Не би трябвало обаче да се отказвате и от старите си проекти. Така че би трябвало да се мобилизирате, тъй като ще вършиме няколко неща по едно и също време. Ако ви предложат помощ, не я отхвърляйте.

РАК

Доказаните способи надали ще бъдат ефикасни през днешния ден, тъй че би трябвало да импровизирате, в случай че желаете да съумеете. Ако не се объркате и вземете ограничения в точния момент, ще се справите с всичко, което преди ви се е коствало мъчно. В работата и други значими въпроси би трябвало да разчитате на единствено на себе си.

ЛЪВ

Започнете деня с простите и добре познати неща. След като се справите с тях, ще се почувствате доста по-уверени и ще бъде допустимо да се премине към нещо по-сериозно. Познати сигурно ще ви предложат поддръжка. Не се отхвърляйте, тъй като с помощта на него ще постигнете задачата си по-бързо. 

ДЕВА

Страхотен ден за другарство. Ако желаете да извършите положително усещане на някого, пробвайте се да говорите с него през днешния ден. Деловите и другарските срещи ще вървят добре, а сантименталните срещи няма да ви разочароват. Възможни са изненади и прояви на внимание, които ще ви развеселят. 

ВЕЗНИ

Необходими са нерешителност и самообладание. Благодарение на тези качества през днешния ден ще съумеете с въпроси, които до неотдавна са изглеждали извънредно сложни. Струва си да се вслушате в препоръките. Те ще ви оказват помощ да намерите най-краткия път към задачата си. Покана ще обърка проектите ви за уикенда.

СКОРПИОН

Няма да е елементарно да поддържате положително въодушевление. Днес можете да се разстроите за дреболии, да се тревожите за неща, на които не бихте обърнали внимание в различен миг. Хората към вас ще се месят постоянно в делата ви. Опитайте се да не давате воля на раздразнението. 

СТРЕЛЕЦ

Важните неща през днешния ден надали се случват. Ще би трябвало да положите старания, с цел да завършите започнатото. Дори хората, които са ви подкрепяли във всичко няма да могат да ви оказват помощ, тъй че би трябвало да разчитате на личните си сили. Споразумения могат да бъдат нарушени, само че допустимо е да се намерят нови съдружници. 

КОЗИРОГ

Каквото и да вършиме през днешния ден, бъдете деликатни. Опитайте се да не вършиме даже дребни неточности - коригирането им ще отнеме доста време. Денят ще е подобаващ за учене, събиране на информация и съвещания с хора, на чийто опит можете да се доверите. Ще намерите надеждни съдружници. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде друг. Със сигурност ще има събития, които ще помните дълго време. Вероятни са срещи и случайности, които могат, в случай че не да извърнат живота ви, то да изиграят сериозна роля в него. Някои от вас ще намерят отговори на въпроси, провокирали доста разногласия. 

РИБИ

Вслушайте се в интуицията си. Нейните насоки ще ви бъдат изключително потребни през днешния ден. Благодарение на тях незабавно ще разберете по какъв начин да се държите по-добре с нови познати, без да казвате нищо ненужно. Няма да имате проблеми в бизнес връзката. Никой не може да ви обърка или подведе. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР