Успехът на двете заведения затвърди Марина Царево като топ локация

...
Успехът на двете заведения затвърди Марина Царево като топ локация
Коментари Харесай

На Марина Царево закриват сезона с горещ парти маратон

Успехът на двете заведения затвърди Марина Царево като топ локация и привлекателен център за туристите

В края на август идва горчиво-сладкият миг, в който си даваме сметка, че лятото към този момент си отива. Ето за какво последните дни на сезона са изпълнени с доста страсти и жадност да вкусим още една огромна глътка от коктейла – независимост, топлота и благополучие. Тези чувства ще оставят своята дълбока диря в спомените ни за лято 2023.

На Марина Царево знаят доста добре по какъв начин се закрива сполучлив сезон.

„ Лятото в никакъв случай не е задоволително, с цел да му се насладим на макс. Каним ви да отпразнуваме последните му дни дружно “, оповестиха от Scenario Live Club.

Програмата за оставащите летни дни е повече от примамваща. На 1 септември гласовитата Софи Маринова ще възпламени последните искри летни пристрастености, които ще догорят в следващите  страхотни празненства.

Резервации се одобряват и за гостуването на Аристос, който ще има достойнството и удоволствието да закрие публично сезона на 9-ти септември.

За още горещи прекарвания тел.: +359 877 220 022.

Първото лято на новооткритите и ще се помни дълго. Заведенията показаха една нова идея в Царево, която бе незабавно възприета и харесана от локалните и гостите на града.

Успехът на двете заведения затвърди Марина Царево като топ локация и привлекателен център за туристите, избрали да летуват по Южното ни Черноморие. През миналите няколко години дестинацията е все по-популярна. Scenario Live Club и Taverna Scenario впечатлиха и родния елит, и артистичните среди.

Ще чакаме с нетърпения идващия летен сезон, с цел да се върнем още веднъж тук и да попием от атмосферата на курорта и страхотните местоположения, които издигат престижа на Царево, като туристическа дестинация.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР