Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната

...
Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната
Коментари Харесай

24-годишна българска дизайнерка представи свои рокли в Кан

Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната Десислава Тошева показа свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието.

Кан открива марката на 24-годишната Десислава Тошева в обществените медии. След това поканата към нея идва бързо. Имала е един месец, с цел да създаде всички нови дизайни.

" Правят се проби, по-късно шивачки наместват по размерите на звездата, която ще облече роклята, тъй че няма нищо, което е планувано и всичко на място се избира в последния миг “, сподели Десислава.



Модната къща съществува от шест години. Тогава Десислава Тошева взема решение сама да създаде роклята за абитуриентския си бал, тъй като не съумява да си хареса модел в магазините. Днес ѝ прави усещане, че девойките харесват повече дълги рокли с камъни и пера.

" Дългата рокля, то зависи от самата рокля, дава специфична убеденост и специфичен свършек на целия външен тип, когато има специфичен мотив, на който желае да се усеща като най-хубавата версия на себе си “, изясни Десислава пред bTV.

На въпроса какво би трябвало да се покаже от женското тяло, тя е безапелационна, че това са талията и ханшът.

Десислава Тошева споделя, че тази година се търсят нежните, деликатни нюанси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР