Условна присъда, от 4 месеца лишаване от свобода с 3

...
Условна присъда, от 4 месеца лишаване от свобода с 3
Коментари Харесай

Условна присъда за врачка, „разваляла любовнамагия” срещу пари

Условна присъда, от 4 месеца отнемане от независимост с 3 години изпитателен период, получи гадателка, измамила момиче от Търговище, че има магия ище му е скапва против възнаграждение. Първата вноска за ритуала по унищожаване на отрицателното въздействие била 315 лева и била платена при започване на август.

След 16 дни врачката от Аксаково С.Б. (41г.) пристигнала за среща с момичето в Търговище. Преди това създали телефонна спогодба, че би трябвало да се платят още 200 лева На срещата, на която жертвата трябвало да бъде уверена, че магията е доста неприятна и мъчно ще се скапе, отишли служители на реда. Така на врачката й се наложило да побае на себе си, защото не видяла, че тя самата си е направила „ магия”.

Разкриването на измамата станала, откакто майката на 21-годишното момиче научила, че щерка й заплаща пари на непозната жена да й оправи проблемите с обичания. Родителката се вбесила и подала сигнал в полицията. Изнудваната пък признала, че попаднала на врачката на улицата. Жената я спряла с думите, че вижда, че момичето е умислено и го мъчат проблеми. Бързичко го убедила да се довери и станало ясно, че любовни ядове тормозят младата жертва. След задържането врачката си признала стореното и сключила съглашение с прокуратурата. Районният съд в Търговище го утвърди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР