Усложнения от коронавирус и инсулт погубиха 64-годишния бизнесмен Христо Сираков.

...
Усложнения от коронавирус и инсулт погубиха 64-годишния бизнесмен Христо Сираков.
Коментари Харесай

Кои са жените на Христо Сираков?

Усложнения от ковид и инсулт погубиха 64-годишния предприемач Христо Сираков. Приживе предприемачът беше известен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и макар че самият той не го приемаше, този прякор не беше по никакъв начин инцидентен. Приживе Сираков беше свързван с най-красивите дами в България. За някои освен признаваше публично, само че остави наследници, до момента в който за други остана мистерията дали са били просто другари.

Една от първите му огромни любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 година По това време тя има щерка на 11 година, която Сираков отглежда и обича като свое лично дете. През 1998 година на Христо и Мария има се ражда щерка, която кръщават Ана-Мария. След раздялата им девойките остават с майка си, като живеят и учат във Франция.
Емблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкоз съществени, че се вземат решение на сериозната стъпка да имат дете. През 2005 година се ражда Кристиян. И с Онтева предприемачът се разделя, само че до края резервират отлични връзки. Сираков се гордее, че постоянно се е разбирал с някогашните си половинки, макар че към този момент не са били дружно.

След раздялата с Онтева бохемът стартира нова сериозна връзка - със Зара, която изгрява в първия български сезон на "Биг брат ". Напористата мома съумява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за великодушните му дарове към нея, а и очевидно Зара покачва стандарта си на живот.

След нея по този начин и не се появи жена, която за по-дълго време да се задържи в живота на бохема. През годините го свързват с всяка настояща плеймейтка, а и той дава мотив за спекулации, откакто на всемирски събития се появява с разнообразни изкусителни девойки. Факт е, че приживе Сираков беше свързван с последните две носителки на родната купа "Мис Плеймет ". Победителката от 2018 година Жанета Осипова постоянно беше дама на Христо по всемирски събития, а за присъединяване си в "Черешката на тортата " одобри гостите си в неговата къща. Нито един от тях не удостовери, че са били интимни, като избраха да споделят, че са близки другари. Но подозренията останаха. В момента Жанета взе участие в риалитито "Фермата " и има възможност да не знае за кончината на Сираков, в случай че продуцентите не са решили да й кажат.

Година по-късно на любовния небосвод се появи Михаела Тодорова, която стана плеймейтка №1 за 2019 година Отново фотоси на непосредственост и дълги вечери на празненства, само че отново без удостоверение за освен това. "Благодаря ти за всички прелестни мемоари! Обичам те безпределно доста, Христо... Къса ми се сърцето, не желая да допускам, че това е истина ", съобщи Тодорова, която почерни персоналния си профил във фейсбук поради загубата на близкия си човек. Последната жена, която беше свързвана с Христо Сираков, още веднъж беше плеймейтка - Дениз Хайрула. Двамата бяха неразделни в продължение на месеци, като даже се заприказва, че са сгодени. Но обичайно информация липсваше. Кончината на бохема Дениз уважи, като пусна стихове от "Ако на следващия ден няма да те има " на Августин Петров, написа "България през днешния ден ".

фотография:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР