Усложнената международна здравна обстановка доведе до отмяна на организираните масови

...
Усложнената международна здравна обстановка доведе до отмяна на организираните масови
Коментари Харесай

Wings for Life Run 2020: Отменят се официалните бягания - остава възможността за индивидуално участие

Усложнената интернационална здравна конюнктура докара до анулация на проведените всеобщи бягания, само че остава опцията за самостоятелно присъединяване.

Създалата се интернационална здравна конюнктура, по отношение на пандемията от ковид, засегна и най-голямото международно тичане с идея - " Wings for Life World Run ".

Считано от 14 март 2020 година е взето решение всички публично проведени бягания по света да бъдат анулирани, с цел да се предотврати разпространяването на вируса посредством скупчването на доста хора на едно място.

Въпреки това положителни вести има и посредством приложението " Wings for Life World Run App " всеки искащ ще може да бяга самостоятелно на определено от него място (за предпочитане в безвредна среда). Също по този начин към момента можете да подкрепите идеята гръбначните увреждания да бъдат лечими като създадете своя лична акция за набиране на средства или като дарите средства.а

Ето и формалното изказване на уредниците на " Wings for Life World Run ":

" За огромно страдание, желаеме да обявим, че заради актуалната здравна обстановка, взехме решението да отменим всичките 13 публични флагмански бягания и всички проведени маратони планувани за 3.05. 2020 година Надяваме се тази мярка да не сътвори прекалено много проблеми и пожелаваме на вас и вашите фамилии всичко най-хубаво в тези сложни времена.

Wings for Life е организация, която има за цел да откри лекуване за хората с пострадване или увреждане на гръбначния мозък и както вярно разбирате, за нас здравето е преди всичко.

Но имаме и положителни вести - към момента може да участвате в събитието на 3.05 2020 година самостоятелно, където и да сте, посредством опцията за основаване на самостоятелни бягания на приложението " Wings for Life World Run App ". Нека гледаме напред с оптимизъм и да се любуваме на бягането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР