Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в

...
Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в
Коментари Харесай

Борисов в действие: Да свикваме с най-тежкото на коронавируса, овика медиите, че питат за президента

Усилваме лечебните заведения, би трябвало да свикнем да живеем с ковид в най-тежкото му измерение. Като виждам опашките за Гърция, очевидно се в положително здраве и с положителни финанси. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, съгласно който " всеки би трябвало да се пази по този начин, като че ли има заповед ".
Няма държавен глава, при който да съм бил, неговите съветници да не му дават листче с техни компании и претенции да им бъде помогнато. " Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: " Аз съм девственица ". Не единствено че не си, а... ", сподели Борисов. И добави, че бил помагал на Бобоков, водил го зад граница, тъй като е български вложител в чужбина. Припомняме, че самият Бобоков удостовери, че е пращал SMS на премиера.
Борисов не отхвърли, че Бобоков му е писал SMS, само че го видя като повече от обикновено. " Не обичам да си вардя SMS-ите ", добави той и не пропусна да се заяде задочно с Васил Божков – " некои, които се мислят за мъже, си пазят SMS-ите ". И продължи, че " препратил SMS-а " на кирилица до Божков. Какви тъкмо несъгласия има в тази теза на Борисов, припомнете си ТУК!
" Ако е Борисов, към този момент е неприятно. Не, това е нервност ", сподели още министър председателят. " Кажете си, не е неприятно ", продължи Борисов. И се ядоса, че му задават въпроси по тематиката: " Ние демонстрираме, те ме питат какво споделил некой ”, визирайки следващото " показно " на цех. " Вие си го коментирайте – не желая на следващия ден да написа " Войната президент – министър председател продължава ", завика министър председателят.
" Не желаят да гледат новите фабрики ", оплака се Борисов.
Вместо да се атакуваме непрестанно, най-добре да гледаме за благосъстоянието на хората. Мярката " 60 на 40 " не може да продължава безпределно, акцентира Борисов.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР