Урологът д-р Огнянова, в чиято кожа влиза 27-годишната Диана Димитрова,

...
Урологът д-р Огнянова, в чиято кожа влиза 27-годишната Диана Димитрова,
Коментари Харесай

Ето я супер известната двойничка на Деси Радева СНИМКА

Урологът доктор Огнянова, в чиято кожа влиза 27-годишната Диана Димитрова, е измежду най-коментираните млади актриси в последно време.

Диана се трансформира в звезда за месец освен поради безапелационното преобразяване в ролята на жена, която се раздира в любовен триъгълник и е съумяла да завърти главата на доцент Банков (Юлиан Вергов), а и тъй като е цялостно копие на първата ни дама Десислава Радева на младини, писа „ Галерия “.

И двете имат женствено, само че и сурово лъчение, а пронизващият им и малко отегчителен взор е съвсем еднакъв. Прическите и даже цветовете на косата им са идентични. Проявяват корав темперамент и увереност, зад които се крие емоционалност и ранимост.

В живота Диана Димитрова е отвън клишето на обичайна българска актриса. Живее в таванско ателие с котарака Врубел. Подобно на нея, Деси Радева отглежда котарак Чарли, който се популяризира предходната година, когато дамата на Румен Радев описа, че го е завела на обикновен обзор за бълхи и кърлежи, а ветеринарят попитал дали го е тествала за котешки СПИН. Десислава Радева описа тази история в навечерието на идния гей церемониал и позицията й провокира лавина от мнения.

Двойничката й Диана обаче живее и с влечуго – космат змей, наподобяващ игуана, а уют в интериора на дома й внасят и кактуси. Освен актриса Диана е художник, има и две издадени книги за деца, освен написани, само че и илюстрирани от самата нея – „ Влад “ и „ История за Малката магьосница, Драконовото зайче и Асо купа “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР