Уролог от Лонг Айлънд и съпругата му, които някога се

...
Уролог от Лонг Айлънд и съпругата му, които някога се
Коментари Харесай

Уролог от Ню Йорк, съпругата му използва имена на актьори от „Под палубата“, за да изпълни фалшиви рецепти за опиоиди: DA

Уролог от Лонг Айлънд и брачната половинка му, които в миналото се появиха в телевизионното риалити шоу на Bravo „ Под палубата “, бяха упрекнати в четвъртък за скица за приемане на болкоуспокояващи с рецепта, употребявайки самоличността на членове на актьорския състав от хитовия сериал, споделиха прокурорите.

доктор 55-годишният Франсис Мартинис от Форт Салонга и брачната половинка му, 38-годишната Джесика Мартинис, са изпълнили подправени опиоидни сюжети, написани на други членове на актьорския състав от франчайза, който наблюдава служащи на първокласни яхти, сподели окръжната прокуратура на окръг Съфолк..

Двойката за първи път повдигна вежди през януари, когато Джесика се опита да извърши рецепта за оксикодон, написана на ръка от брачна половинка й, се споделя в изказване на прокуратурата.

Фармацевтът в Kings Park беше сюрпризиран, тъй като множеството предписания се изпращат по електронен път от лекари, а Джесика също не беше името, посочено в сюжета.

Фармацевтът отхвърли да попълни поръчката и уведоми поли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР