Уредите с дистанционен отчет гарантират реални сметки с прецизно снемане

...
Уредите с дистанционен отчет гарантират реални сметки с прецизно снемане
Коментари Харесай

Топлофикация Бургас: Дистанционния отчет гарантира реални сметки

" Уредите с отдалечен доклад подсигуряват действителни сметки с точно снемане на данни, както и са предпазени от операция. С тях става допустимо точното установяване на потреблението на всеки клиент. Не се постанова посещаване на инкасаторите, тъй като показанията се снемат от разстояние ", изясняват от сдружението. Оттам припомнят, че преди началото на отоплителния сезон клиентите би трябвало да ревизират редовността на самостоятелните топломери и водомери. „ В случай на изминал период на валидност, съветваме потребителите да подменят сегашните устройства с модерните уреди за снемане на показанията от разстояние. “, декларират от предприятието.

От " Топлофикация Бургас " напомнят, че от 12 март 2021 година с промени в Закона за енергетиката стана наложително монтирането на измервателни уреди, които да се регистрират отдалечено. При избора на новите устройства клиентите би трябвало да бъдат изключително деликатни, тъй като уредът би трябвало да е от модел, който може да се регистрира отдалечено от топлинния счетоводител, който обслужва етажната благосъстоятелност. " Според измененията в закона, отдалечените модули би трябвало да са доставени или утвърдени от топлинния счетоводител. ", допълват от предприятието. " Топлофикация Бургас " има подготвеност също да инсталира уредите за дялово систематизиране с нови, които са с отдалечен доклад.  " Отличният ни екип с помощта на своя опит дава гаранция за бърз и първокласен монтаж, а присъединението към услугите ни е гаранция за уместност, качество и професионализъм, като предлагаме професионално решение на всички проблеми по отоплителната апаратура “, декларират от топлофикационното дружество.

“За да преминете към услугите по дялово систематизиране на " Топлофикация Бургас ", както и нние да правим замяна на Вашите уреди с нови с отдалечен доклад, е належащо да визиите протокол от извършено Общо заседание в сграда- етажна благосъстоятелност с документално заявено единодушие на 2/3 от притежателите ”, показаха от сдружението.

От бургаското топлофикационно сдружение още веднъж акцентират, че преди началото на отоплителния сезон клиентите би трябвало да ревизират редовността освен на самостоятелните уреди в жилищата, само че и положението на сградната апаратура. " Всички поправки би трябвало да приключат преди централното включване на парното в града. ", декларират от сдружението. " В случай на продължаващи ремонтни мероприятия, молим клиентите да ни осведомят с слагане на известие на вратата на абонатната станция в постройката или посредством позвъняване. По този метод ще се избегнат възможни течове при запълване на вътрешната апаратура. ", изясняват от " Топлофикация Бургас ".

" Централното отопление в града ще бъде пуснато при съществуване на три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°С, съпроводено с прогноза за ниски температури в идващите 7-10 дни. След подаване на писмена молба до топлофикация, клиентите имат опция да изискат по-рано да им бъде включено парното ", декларират от сдружението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР