Уран, планетата на бунта и разрушението, най-накрая се премести в

...
Уран, планетата на бунта и разрушението, най-накрая се премести в
Коментари Харесай

Транзит на Уран 2024: Драматични промени за 3 от зодиите

Уран, планетата на протеста и разрушението, най-сетне се реалокира в знака Телец през март 2019 година и ще остане там до 2026 година Именно по отношение на този аспект през последните няколко години претърпяваме световни промени в международен мащаб, чийто разцвет ще настъпи през актуалната 2024 година.  

На представителите на кои зодии ще се отрази най-силно този пренос? За това ни описа тарологът Галина Янко: 

 уран iStock

Телец (21 април - 20 май) 

Уран ви принуждава да нарушите разпоредбите и да излезете от зоната си на комфорт. На първо място това ще се отрази на обществения ви живот: ще се отървете от връзки, които не ви носят изгода и задоволство и ще установите връзка с хора, които имат харизма, власт и въздействие.  

Уран също по този начин ще работи на по-дълбоко равнище, помагайки ви да трансформирате вашите вярвания и потребности. Целите ви може в никакъв случай повече да не бъдат същите, защото въздействието на планетата уголемява вашата вероятност. Докато се пробвате да намерите отговора на въпросите си, ще откриете нови ползи или ще осъзнаете, че притежавате умеене, което коства доста повече, в сравнение с сте предполагали. 

 уран iStock

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)  

Оставянето на предишното ще отвори порти, които водят до нови вероятности. Този път вашият фокус ще бъде върху финансите, бизнеса, освобождението от прочувствени блокажи и трансформирането на живота ви. Пуснете се по течението и вижте накъде води.  

Вашето всекидневие може да се промени вечно, защото Плутон също се захваща за работа, разкривайки скритите ви гении. Това небесно тяло може да усъвършенства вашето усещане, да насърчи синхрона с хората към вас и да ви въодушеви да станете най-хубавата версия на себе си. Ще разберете към какво имате натурален афинитет и това може да е опция да започнете бизнес или план, който ще стане известен и печеливш. 

 уран iStock

Водолей (20 януари - 18 февруари) 

Няма да търсите задоволство в повърхностни занимания, а ще се стремите към по-голяма дълбочина. Имате ли артистични гении? Развитието им може да бъде доста потребно за мозъка, тялото и духа.  

Ще постигнете майсторство във всичко, с което се захванете. Освен това Плутон се реалокира във вашия знак преди края на тази година, което може да задълбочи вашето схващане за минали проблеми. Това е превъзходен миг да се освободите от нещата, които са ви спъвали. Това няма да стане за една нощ – ще би трябвало да се ангажирате с развой на смяна, който ще докара до триумфи. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР